ENZYM COLOR PLUS 20g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceENZYM PRO MACERACI MODRÝCH HROZNŮ
Vlastnosti: Obsahuje pektinasu, celulasu, hemicelulasu a proteasu. Urychlí a zesílí proces extrakce polyfenolických substancí obsažených v hroznových slupkách. Díky aktivitě proteasy dochází ke snížení obsahu termolabilních bílkovin, čímž se sníží množství vysrážených taninů, které se následně účastní kondenzační reakce s antokyany za vzniku stabilních barevných sloučenin. Určeno pro strukturovaná červená vína.
Dávkování: 2 - 4 g/100 kg hroznů. Přidejte zředěný vodou v poměru 1:10 přímo na hrozny nebo do rmutu. Případně do tanku ve fázi plnění.
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 11,0 cm |
Výška | 15,0 cm |
Články k produktu
Enzymy a kvasinky
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)
Technologie výroby vína pro Modrý portugal
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)
Technologie výroby vína pro Frankovka
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)
Technologie výroby vína pro Cabernet Sauvignon
Doporučení na výrobu vín za použití ověřených přípravků.