ENZYM PRO TĚŽKO ČIŘITELNÉ MOŠTY
Vlastnosti: ENARTIS ZYM RS je nový enzymatický přípravek, speciálně určený pro těžko čiřitelné bílé mošty. Jde vlastně o enzymový komplex, který je schopen pročistit mošt bohatý na větvené pektiny a hemicelulózu. ENARTIS ZYM RS je aktivní při teplotách mezi 6 – 30 °C a nízkém pH (minimum pH 2,9). Za těchto podmínek enzym zajistí velmi rychlé pročištění moštu, tím se zredukuje čas vinifikace a náklady na chlazení. ENARTISZYM RS není vyroben z geneticky modifikovaných organismů (GMO), nemá ani negativní oxidázovou a cinnamyl-esterázovou aktivitu.
Dávkování: 1 – 3 ml/hl, dávkování se může měnit v závislosti na odrůdě hroznů, pH, teplotě a dostupné technologii. ENARTIS ZYM RS je kapalina a může být užíván jak je, nebo zředěný ve vodě asi 1:10. Aplikace do moštu po lisování hroznů.
Skladování: Uzavřené balení na suchém místě při teplotě 5 °C. Otevřené balení pečlivě uzavřete a držte v ledničce; použít během 1 roku
Vlastnosti: ENARTIS ZYM RS je nový enzymatický přípravek, speciálně určený pro těžko čiřitelné bílé mošty. Jde vlastně o enzymový komplex, který je schopen pročistit mošt bohatý na větvené pektiny a hemicelulózu. ENARTIS ZYM RS je aktivní při teplotách mezi 6 – 30 °C a nízkém pH (minimum pH 2,9). Za těchto podmínek enzym zajistí velmi rychlé pročištění moštu, tím se zredukuje čas vinifikace a náklady na chlazení. ENARTISZYM RS není vyroben z geneticky modifikovaných organismů (GMO), nemá ani negativní oxidázovou a cinnamyl-esterázovou aktivitu.
Dávkování: 1 – 3 ml/hl, dávkování se může měnit v závislosti na odrůdě hroznů, pH, teplotě a dostupné technologii. ENARTIS ZYM RS je kapalina a může být užíván jak je, nebo zředěný ve vodě asi 1:10. Aplikace do moštu po lisování hroznů.
Skladování: Uzavřené balení na suchém místě při teplotě 5 °C. Otevřené balení pečlivě uzavřete a držte v ledničce; použít během 1 roku
Rozměry produktu
Hloubka | 4,0 cm |
Šířka | 4,0 cm |
Výška | 11,0 cm |
Články k produktu
Enzymy a kvasinky
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)
BS enolog doporučuje: Co s problematickou surovinou?
Jaké je doporučení pro zpracování poškozených nebo napadených hroznů?
Technologie výroby vína pro Veltlínské zelené
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)