ENZYM ELEVAGE 250g ENARTIS
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceENZYM PRO ZRÁNÍ KVALITNÍCH VÍN
Vlastnosti: obsahuje polygalakturonasu. Zlepší organoleptické vlastnosti, plnost a vyzrálost vín. Mannoproteiny získané ošetřením enzymem Elevage dávají vínu větší stabilitu proti vypadávání vinnéhokamene, oxidaci a nízké barvě.Navíc má příznivý účinek na malolaktickou fermentaci. Usnadňuje filtraciproduktů majících tendenci ucpávat filtry.
Dávkování: 2-5 g/hl. Může být požitýkoncentrovaný nebo zředěný vodou v poměru 1:10. Důkladně promíchejte do celého objemu.
Skladování: suché místo při 5-15 °C. Aktivita zůstane stabilní min. 3roky. Otevřené baleníuzavřete. Použijte do 1 roku.
Balení: 250 g dóza
Rozměry produktu
Hloubka | 8,0 cm |
Šířka | 8,0 cm |
Výška | 16,0 cm |
Články k produktu
Enzymy a kvasinky
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)