ENZYM TRENOLIN SUPER PLUS 50g ERBSLOH
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceEnzym k štěpení molekul pektinu.Kapalná pektináza bez depsidázy k vinifikaci rmutů, moštů a mladých vín.
TRENOLIN SUPER PLUS je kapalná forma různých pektinázových aktivit bez deptidázy, k rychlému rozštěpení molekul pektinu. Tento enzym se používá při vinifikaci rmutů, moštu, mladých vín nebo sladké rezervy. Vhodný pro všechny bílé, růžové a červené odrůdy.
Dávkování: na hrozny 7-15 ml/100 kg, mladé víno 3-5 ml/100 l, rmut 5-10/100 kg
UPOZORNĚNÍ: bentonit inaktivuje enzym, proto se smí bentonit použít nejdříve až po úplném rozštěpení pektinu
Rozměry produktu
Hloubka | 3,5 cm |
Šířka | 3,5 cm |
Výška | 11,0 cm |
Články k produktu
Enzymy a kvasinky
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)