NUTRIFERM AROM PLUS 100 g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVÝŽIVA A BIOLOGICKÝ REGULÁTOR KVAŠENÍ
Vlastnosti: Těla kvasinek s vysokým obsahem volných aminokyselina thiaminu (vitaminu B1)
Použití: Béžový prášek s lehkou kvasinkovou vůní. Volné aminokyseliny jsou nejdůležitějšími prekurzory, které kvasinky využívají k syntéze látek (vyšší alkoholy, estery, aldehydy atd.) podílejících se na tvorbě aroma. Proto je důležité obohacovat mošty volnými aminokyselinami, zvýší se tak aromatická intenzita a komplexnost vína. Nutriferm Arom Plus je nová výživa vyrobená pomocí enzymatické separace kvasinek, ze kterých se uvolňuje velké množství volných aminokyselin. Díky obohacení moštu dodanými aminokyselinami mají kvasinky možnost tvorby aktivních aromatických látek. Přidáním této výživy dodáváme zároveň důležité prekurzory k přežití kvasinek. To prodlouží životaschopnost kvasineka zajistí bezproblémové kvašení. Unikátní výrobní proces použitý při výrobě Nutriferm Arom Plus eliminuje kvasinky zodpovědné za tvorbu hořkých látek, takže použitím se zvyšuje sladkost vína.
Dávkování: 15 - 30 g/hl, maximální povolená dávka (EU) 40 g/hl.10 g/hl = 13 mg/l YAN.Rozpusťte v malém množství vody nebo moštu. Přidat k moštu zároveň s kvasinkami, před začátkem kvašení.
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 20,0 cm |
Články k produktu
Enolog doporučuje přípravky pro vinařství
Z našeho sortimentu vybíráme účinné produkty, které jsou u vinařů (…)
Technologie výroby vína pro Veltlínské zelené
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)
Technologie výroby vína pro Muškát moravský
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vína z (…)
Technologie výroby vína pro Sauvignon
Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)