Nalezené články
Technologie výroby vína pro Muller Thurgau
Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd révy vinné za použití přípravků z našeho sortimentu.
Celý článekTechnologie výroby vína pro Muškát moravský
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd révy vinné za použití přípravků z našeho sortimentu.
Celý článekJak zachovat odrůdovost a podpořit aromatiku vína?
Jaké kvasinky použít pro podporu aromatiky nebo zachování odrůdovosti vína?
Celý článekPoškození vína světlem
Jaké jsou příčiny, prevence a možnosti ošetření vína poškozeného světlem?
Celý článekPředsběrová analýza 36. týden
Pokud dojde k předpovídanému snížení nočních teplot, může to znamenat pozitivní posun v aromatické zralosti bobulí.
Celý článekPředsběrová analýza 41. týden
Vinobraní letos bylo rychlé a spoustu vinařů už čekají poslední sběry, předsběrová analýza roku 2023 je tedy u konce.
Celý článekPředsběrová analýza 38. týden
Krásné slunečné podzimní dny zvyšují cukernatost v hroznech a teplé noci způsobují relativně rychlé odbourávání kyselin, včetně kyseliny jablečné.
Celý článekPředsběrová analýza 39. týden
Vinobraní je v plném proudu. Z pohledu zvyšování cukernatosti nedochází již k tak výrazným nárustům.
Celý článekPředsběrová analýza 36. týden
Očekávaný vzestup cukernatosti se během týdne u raných odrůd paradoxně nekonal.
Celý článekPředsběrová analýza 35. týden
Ve vinicích bobule dozrávají rovnoměrně a docela vyrovnaně i co se týče jednotlivých odrůd.
Celý článek