KVASINKY AROMA WHITE 100g rozvaž
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceKVASINKY BS 1
Vlastnosti: Kvasinky muškátového typu. Selektováno pro produkci svěžích ovocných vín. Pro aromatické a středně aromatické odrůdy (Sauvignon, Ryzlink, Chardonnay). Pro produkci rosé vín a mladých červených vín pro výrobu vín studenou macerací.
Použití: Kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství čisté vody o teplotě 35-38°C, nechat stát cca 20-30 minut a před přidáním do moštu opět rozmíchat.
Dávkování: mošty a rmut 15-20 g/hl
Skladování: vakuově baleno. Skladujte v suchu a chladu. Otevřené balení ihned uzavřete a spotřebujte do 2-3 dnů.
Rozměry produktu
Hloubka | 2,5 cm |
Šířka | 11,0 cm |
Výška | 19,0 cm |
Články k produktu
Technologie výroby vína pro Muškát moravský
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vína z (…)
Technologie výroby vína pro Muller Thurgau
Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)