Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

KVASINKY AROMA WHITE 100g rozvaž

Kód produktu: 64809
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
160,87 Kč bez DPH 185,00 Kč s DPH
ks
KVASINKY AROMA WHITE 100g rozvaž

KVASINKY BS 1

Vlastnosti: Kvasinky muškátového typu. Selektováno pro produkci svěžích ovocných vín. Pro aromatické a středně aromatické odrůdy (Sauvignon, Ryzlink, Chardonnay). Pro produkci rosé vín a mladých červených vín pro výrobu vín studenou macerací.
Použití: Kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství čisté vody o teplotě 35-38°C, nechat stát cca 20-30 minut a před přidáním do moštu opět rozmíchat. 
Dávkování: mošty a rmut 15-20 g/hl
Skladování: vakuově baleno. Skladujte v suchu a chladu. Otevřené balení ihned uzavřete a spotřebujte do 2-3 dnů. 

Rozměry produktu

Hloubka2,5 cm
Šířka11,0 cm
Výška19,0 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Související a příbuzné produkty

KVASINKY ES 123 500g ENARTIS
KVASINKY ES 123 500g ENARTIS
Skladem > 10 ks
883,93 Kč bez DPH990,00 Kč s DPH
KVASINKY VINTAGE RED 500g ENARTIS
KVASINKY VINTAGE RED 500g ENARTIS
Skladem > 10 ks
691,07 Kč bez DPH774,00 Kč s DPH
KVASINKY AROMA WHITE 500 g ENARTIS
KVASINKY AROMA WHITE 500 g ENARTIS
Skladem > 10 ks
691,07 Kč bez DPH774,00 Kč s DPH
KVASINKY RED FRUIT 500g ENARTIS
KVASINKY RED FRUIT 500g ENARTIS
Skladem > 10 ks
691,07 Kč bez DPH774,00 Kč s DPH
KVASINKY RED FRUIT 100g rozvaž
KVASINKY RED FRUIT 100g rozvaž
Skladem > 10 ks
160,87 Kč bez DPH185,00 Kč s DPH
KVASINKY ES 123 100g rozvaž
KVASINKY ES 123 100g rozvaž
Skladem > 10 ks
195,65 Kč bez DPH225,00 Kč s DPH
Další produkty

Články k produktu

Technologie výroby vína pro Muškát moravský

Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vína z (…)

Technologie výroby vína pro Muller Thurgau

Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)

Všechny články