NUTRIFERM ADVANCE 100 g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceKOMPLEXNÍ VÝŽIVA PRO KVASINKYVlastnosti: buněčné stěny kvasinek, di-amonium fosfát (DAP) a celulóza.Použití: NUTRIFERM ADVANCE poskytuje v průběhu kvašení dusík proteinům transportujícím cukry a udržuje jejich životní aktivitu dokud neproběhne alkoholické kvašení. Doplněný dusík pochází z DAP a z aminokyselin uvolněných z buněčných stěn kvasinek. Dodává také lipidy obsažené v buněčných stěnách kvasinek. Lipidy posilují buněčné stěny kvasinek a ty jsou potom mnohem více odolné vysokému obsahu alkoholu. Je také doplněk buněčných stěn a celulózy, která mají synergický detoxikační účinek. Adsorbují řetězce mastných kyselin, známých svým inhibičním účinkem na kvasinky.Dávkování: 20 až 40 g/hl, dle podmínek (zralost, teplota, kmen kvasinek). Zákonné omezení EU 75 g/hl. Rozpustit NUTRIFERM ADVANCE v malém množství vody. Přidejte k moštu před začátkem kvašení, a důkladně promíchejte. Při zastaveném kvašení, přidejte produkt během přetáčení, Přidáním může vznikat pěna, která je normální při přídavku pevného materiálu během kvašení.10 g/hl = 15 mg/l YAN.Skladování: na suchém, chladném a dobře větraném místě. Otevřená balení pečlivě uzavřete.Balení: 100 g. Ilustrativní foto.
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 14,5 cm |
Výška | 18,0 cm |
Články k produktu
Technologie výroby vína pro Veltlínské zelené
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)
Technologie výroby vína pro Muškát moravský
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vína z (…)
Technologie výroby vína pro Muller Thurgau
Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)
Technologie výroby vína pro Sauvignon
Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)