KVASINKY RED FRUIT 500g ENARTIS
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVINNÉ KVASINKY
Vlastnosti: druh kvasinek Saccharomyces cerevisiae. Selektováno pro elegantní a harmonická červená vína s výrazným ovocným aroma - Svatovavřinecké, Frankovka, Zweigeltrebe, Modrý Portugal.
Použití: Kvasinky pomalu rozmíchat v 10-i násobném množství čisté vody o teplotě cca 35-38 C, nechat stát cca 20-30 min., před přidáním do moštu opět promíchat, suspenzi přidat k moštu nebo rmutu co nejdříve je to možné. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 C, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutu.
Dávkování: 20-40 g/hl.
Skladování: vakuové balení - na chladném a suchém místě, otevřené balení – pečlivě znovu uzavřete.
Rozměry produktu
Hloubka | 6,5 cm |
Šířka | 11,0 cm |
Výška | 12,5 cm |