Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

KVASINKY Q9 500 g ENARTIS

Kód produktu: 61383
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
740,18 Kč bez DPH 829,00 Kč s DPH
ks
KVASINKY Q9 500 g ENARTIS
Saccharomyces cerevisiae selektované z hroznů Sauvignon Blanc. Mají silnou schopnost odhalovat thilové prekurzory, jako jsou 3-merkapto-hexanol, 3-merkapto-hexanol acetát a jiné vedlejší sloučeniny, které mohou být zodpovědné za mineralitu vína. Pokud jsou pro fermentaci použité odrůdy bohaté na thioly, produkují vína s velmi intenzivním odrůdovým aroma, zahrnujícím hlavně grep, citrusy a tropické ovoce, a vznikají velmi komplexní vína. Můžou produkovat také velké množství esterů, zvláště když jsou použity spolu se zdrojem organického dusíku.Použití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství vody a moštu 1:1 o teplotě cca 35-38 stupňů Celsia, nechat stát cca 20-30 min., před přidáním do moštu opět promíchat. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 stupňů Celsia, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutuDávkování: 20-40 g/hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů a moštů a v případě špatného mikrobiologického stavu.

Rozměry produktu

Hloubka6,5 cm
Šířka10,5 cm
Výška12,0 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Články k produktu

Technologie výroby vína pro Sauvignon

Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)

Všechny články