TANENOL FRESH FRUIT 1kg ENARTIS
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceTANIN PRO ZVÝŠENÍ OVOCNOSTI A PLNOSTI VÍNAVlastnosti: Kondenzovaný tanin, extrahovaný ze slupek bílých hroznůa dřeva citronovníku.Použití: Tan Fresh Fruit je určený pro bílá a růžová vína. Aplikace během zrání nebo před lahvováním zvyšuje svěžest vína, snižuje oxidativní tóny a hořkost, zvyšuje sladkost a jemnost, působí jako antioxidant.Do bílých a růžových vín během zrání nebo před lahvováním osvěžuje aroma vína o citrusové a květinové tóny, zjemňuje přezrálé tóny, které by mohly vést k oxidaci, zvyšuje antioxidační ochranu oxidu siřičitého, prodlužuje aromatickou svěžest vína.Dávkování: Během zrání 0,5 - 10 g/hl, před lahvováním (1-2 týdny):0,5 - 10 g/hl. Rozpusťte tanin v 10 dílech teplé vody nebo vína (40 ÷ 50°C). Vzniklou suspenzi přidejte do moštu (vína) během stáčení, použitím Venturiho trubice nebo dávkovacího čerpadla. Před aplikací se doporučuje provést laboratorní zkoušky, za účelem identifikace správné dávky taninu v závislosti na typu vína a požadovaném výsledku.Skladování: Otevřené balení uzavřít, chránit před vlhkem a pachy.Balení: 1 kg
Články k produktu
Tanin – přidaná hodnota pro Vaše víno
Taniny by měly být vždy jen přidanou hodnotou vína a neměly by překrývat (…)