TANENOL FRESH FRUITY 10g rozvaž.

Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceTANIN PRO ZVÝŠENÍ OVOCNOSTI A PLNOSTI VÍNA
Vlastnosti: Kondenzovaný tanin, extrahovaný ze slupek bílých hroznů a dřeva citronovníku.
Použití: Tan Fresh Fruit je určený pro bílá a růžová vína. Aplikace během zrání nebo před lahvováním zvyšuje svěžest vína, snižuje oxidativní tóny a hořkost, zvyšuje sladkost a jemnost, působí jako antioxidant. Do bílých a růžových vín během zrání nebo před lahvováním osvěžuje aroma vína o citrusové a květinové tóny, zjemňuje přezrálé tóny, které by mohly vést k oxidaci, zvyšuje antioxidační ochranu oxidu siřičitého, prodlužuje aromatickou svěžest vína.
Dávkování: Během zrání 0,5 - 10 g/hl, před lahvováním (1-2 týdny):0,5 - 10 g/hl. Rozpusťte tanin v 10 dílech teplé vody nebo vína (40 ÷ 50°C). Vzniklou suspenzi přidejte do moštu (vína) během stáčení, použitím Venturiho trubice nebo dávkovacího čerpadla. Před aplikací se doporučuje provést laboratorní zkoušky, za účelem identifikace správné dávky taninu v závislosti na typu vína a požadovaném výsledku.
Skladování: Otevřené balení uzavřít, chránit před vlhkem a pachy.
Balení: 10 g
Rozměry produktu
Hloubka | 0,0 cm |
Šířka | 0,0 cm |
Výška | 0,0 cm |
Články k produktu

TANINY nově i v malém balení
Taniny jsou u nás nyní dostupné i v praktickém malém balení po 10 g.