Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

STAB MICRO M 20 g rozvaž.

Kód produktu: 61271
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
185,95 Kč bez DPH 225,00 Kč s DPH
ks
STAB MICRO M 20 g rozvaž.

STABILIZACE

Vlastnosti: Přípravek z chitosanu pocházejícího z Aspergillus niger, přečištěných těl kvasinek a organických kyselin (L (+) kyselina mléčná a L-kyselina askorbová).Preparát je prostředek kontrolující růst velkého množství nežádoucích kvasinek (ne rodu Saccharomyces) a bakterií, které jsou přítomny v moštu a víně. Také usnadňuje flokulaci a odstranění zmíněných mikrobů. A má synergický antimikrobiální účinek s SO2.

Dávkování: 10-30 g/hl bílý, červený a růžový mošt, 10-40 g/hl jako alternativa k lysozymu, 25-40 g/hl zastavené a zpomalené kvašení.Rozpustíme dávku přípravku ve vlažné vodě (poměr 1:20-30), po rozmíchání můžeme přímo aplikovat do celého objemu.

Skladování: Otevřené balení uzavřít, chránit před vlhkem a pachy.

Balení: 20 g +- 5%

Rozměry produktu

Hloubka7,0 cm
Šířka21,0 cm
Výška28,0 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Související a příbuzné produkty

STAB MICRO M 100 g rozvaž.
STAB MICRO M 100 g rozvaž.
Skladem > 10 ks
800,00 Kč bez DPH968,00 Kč s DPH
STAB MICRO M 1 kg ENARTIS
STAB MICRO M 1 kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
8 038,84 Kč bez DPH9 727,00 Kč s DPH
Další produkty

Články k produktu

Předsběrová analýza 39. týden

U většiny modrých odrůd, které analyzujeme jsou zvýšené hodnoty kyseliny (…)

Předsběrová analýza 40. týden

Nárust cukernatosti oproti minulému týdnu není nijak výrazný. Cukernatost se (…)

Předsběrová analýza 41. týden

Vinobraní letos bylo rychlé a spoustu vinařů už čekají poslední sběry, (…)

Enolog doporučuje přípravky k ošetření mladých vín

Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)

Všechny články