PROLIE BLANCO 100g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceProlie Blanco je fermentační přísada získaná tepelnou inaktivací kvasinek s vysokýmobsahem aminokyselin se zvýšenými antioxidačními vlastnostmi. Metoda, ve které se provádí tepelná inaktivace zvyšuje obsah volných mannoproteinů, které jsou ihned schopny využívat svoje stabilizační účinky v moštu.Výhody které jsou dosažitelné užíváním Prolie Blanco:Barva - chrání skvělou barevnost odstínů díky zvýšeným antioxidantům.Aroma - zvýšené aroma exotického ovoce, zvýšená perzistence čerstvého a ovocnéhoaroma, díky reakcím mezi mannoproteiny a vonnými substancemi ve víně, zvýšená čistota aroma, neboť dochází k adsorpci pachů na buněčné stěny.Chuť - vnímání jemnosti a intenzity díky zvýšenému množství mannoproteinůa polysacharidů.Účinky - ochrana aromatických složek díky antioxidační činnosti síru obsahujícíchaminokyselin obsažených ve výrobku, zvýšená vínanová a proteinová stabilita díky brzkémupřídavku mannoproteinů, řízená a dokončená fermentace díky proteinům, peptidům,vitamínům a růstovým faktorům dodaných kvasinkám.Užití:k výrobě bílého a růžového vína, produkce vín, kde jsou prodlouženy jejich aromatické tóny, jejich čerstvost, mladá svěží barevnost (vína na vývoz, vína určená pro gastronomii, vínakonzumovaná delší dobu po zalahvování), produkce plných bílých a růžových vín, zvýšená vínanová a bílkovinová stabilita.
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 20,0 cm |