Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVázaná plnobarevná kniha Technologie šampaňského je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií,organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.
Autor: Michlovský Miloš
Rok vydání: 2016
Počet stran: 308
Rozměry produktu
Hloubka | 2,3 cm |
Šířka | 17,5 cm |
Výška | 24,5 cm |