Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO

Kód produktu: 81082
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem 4 ks
Dostupnost na prodejnách
590,00 Kč s DPH
ks
Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO

Vázaná plnobarevná kniha Technologie šampaňského je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií,organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.

Autor: Michlovský Miloš
Rok vydání: 2016
Počet stran: 308

Rozměry produktu

Hloubka2,3 cm
Šířka17,5 cm
Výška24,5 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil