CLARIL QY 100g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVlastnosti: Inaktivované kvasinky, vyrobený z chitosanu produkovaného z Aspergillus niger a organických kyselin (kyselina citronová, L-ascorbová kyselina a L (+) mléčná kyselina).
Použití: V bílých vínech zlepšuje čirost a balanci vína. Redukuje hořkost a respektuje strukturu. V červených vínech zlepšuje čirost snižuje svíravost, hořkost, eliminuje nestabilní barvivo a zlepšuje pocit sladkosti.
Neobsahuje alergenní komponenty-nemusí být uváděn na etiketách vín. Neobsahuje živočišnou složku-použitelný při tvorbě vín pro vegetariány a vegany.
Dávkování: 5-40 g/hl
Rehydratace jednoho dílu CLARIL QY v 10 dílech vody nebo vína opakovaným promícháváním bez vzniku hrudek. Po aplikaci do nádrže míchejte přibližně 30 minut. PO 24 hodinách nutno stočit nebo odfiltrovat.
Balení: 100 g
Články k produktu
CLARIL QY
Komplexní finalizační prostředek, který neobsahuje žádné alergenní (…)
ENOLOG DOPORUČUJE přípravky k ošetření mladých vín
Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)
Ošetření mladého vína po fermentaci
Jak správně ošetřit mladé víno?