Nalezené články
![Enolog doporučuje přípravky pro sezónu](/files/articles_images/medium/p/p1210121cmsico.jpg)
Vinice
Enolog doporučuje přípravky pro sezónu
Novinky ze světa přípravků pro zvýšení jakosti vina: STAB MICRO M a kvasinky U42.
Celý článek![BS enolog doporučuje: Co s problematickou surovinou?](/files/articles_images/medium/p/plisen_1.jpg)
Vinice
BS enolog doporučuje: Co s problematickou surovinou?
Jaké je doporučení pro zpracování poškozených nebo napadených hroznů?
Celý článek![BS předsběrová analýza 37. týden](/files/articles_images/medium/l/logopedsbrovanalzaweb10cmsico.gif)
Vinice
BS předsběrová analýza 37. týden
Druhý zářijový týden se nesl ve znamení vydatných dešťů a ideální průběh dozrávání hroznů byl nakonec narušen.
Celý článek![Riziko plísně šedé ve vinicích](/files/articles_images/medium/p/plisensedacmsico.jpg)
Vinice
Riziko plísně šedé ve vinicích
Nyní je velmi důležité sledovat zdravotní stav hroznů na keři a sběr poškozených hroznů a náchylných odrůd.
Celý článek![Předsběrová analýza 39. týden](/files/articles_images/medium/b/banner_predsberova_analyza_3-2-_12.jpg)
Vinice
Předsběrová analýza 39. týden
U většiny modrých odrůd, které analyzujeme jsou zvýšené hodnoty kyseliny glukonové, což znamená, že hrozny jsou napadeny botrytidou.
Celý článekSklep
Co jsou Brettanomyces?
Nedávný výzkum ukázal, že výskyt kmenů Brettanomyces tolerantních vůči siřičitanům roste.
Celý článek