TANENOL ROUGE 100g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceTANIN PRO ČERVENÁ VÍNA
Vlastnosti: směs různých druhů taninů určená pro červená vína. Jeho přídavkem během kvašení dochází ke stabilizaci barvy, podpoře struktury vína. Omezuje potřebu síření. Podporuje proteinovou stabilitu vín.
Dávkování: 10-20 g/hl během kvašení, 20-40 g/hl u hroznů napadených plísní, 5-15 g/hl přídavek do hotových vín.
Skladování: otevřené balení uzavřít a skladovat v suchém a bezprašném prostředí.
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 20,0 cm |
Články k produktu
BS enolog doporučuje: Co s problematickou surovinou?
Jaké je doporučení pro zpracování poškozených nebo napadených hroznů?
Technologie výroby vína pro Cabernet Sauvignon
Doporučení na výrobu vín za použití ověřených přípravků.