TANENOL FRUITAN 1kg ENARTIS
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVlastnosti: Směs kondenzovatelných taninů, extrahovaných z čerstvých, fyziologický zralých, bílých hroznových semen. Použití během kvašení na slupkách, nebo ihned po alkoholickém kvašení přinese lepší vývoj a lepší vazbu barvy a zlepšení stability vína v průběhu času. V bílých vínech má pozitivní účinek na organoleptické vlastnosti vína, zlepšení intenzity a perzistence vůně bez vlivu na strukturu nebo rovnováhu kyselin ve víně. V červených vínech zvyšuje plnost a ovocné znaky vína. Zvýšení aromatických znaků ale také zakrytí nadměrné svíravosti, která může redukovat potřebu dalšího číření. Během kvašení a ihned po malolaktické fermentaci pro stabilitu barvy u červených a rosé vín. Ve všech vínech na zlepšení struktury a organoleptických vlastností. U šumivých vín pomáhá při sedimentaci kvasinek a zlepšuje strukturu a organoleptické vlastnosti.
Dávkování: při kvašení: 10 - 15 g/hl, do vína: 5- 10 g/hl.
Dávkování: při kvašení: 10 - 15 g/hl, do vína: 5- 10 g/hl.
Rozměry produktu
Hloubka | 7,0 cm |
Šířka | 22,0 cm |
Výška | 35,0 cm |
Články k produktu
Tanin – přidaná hodnota pro Vaše víno
Taniny by měly být vždy jen přidanou hodnotou vína a neměly by překrývat (…)