TAN HIDEKI 100g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVlastnosti: poskytuje vínu antioxidační a antimikrobiální ochranu.
Použití: při přípravě vína k plnění do lahví:
- jako alternativa k antioxidačnímu a antimikrobiálnímu působení oxidu siřičitého
- ve víně, které bylo předtím ošetřeno přípravkem EnartisStab Micro/Micro M, k prodloužení ochrany po odstranění antimikrobiálního činidla
- aby se zabránilo rozvoji nežádoucích mikroorganismů, které mohou změnit složení a senzorické vlastnosti vína (zvýšení těkavých kyselin, výskyt anomálních pachů, ztráta kyselosti, atd.)
Dávkování:
- jako antioxidant: 1-3 g/hl
- jako mikrobiostatikum: 5-10 g/hl.
Rozpusťte HIDEKI v poměru 1:10 ve vodě nebo ve víně za stálého míchání, aby se zabránilo tvorbě hrudek. Přidávejte do vína během přečerpávání pomocí dávkovací pumpy nebo Venturiho trubice. Provedení laboratorních zkoušek se doporučuje pro vyhodnocení senzorického vlivu taninu a za účelem stanovení nejvhodnějšího dávkování. Při přidávání blízko procesu lahvování je důležité vyhodnotit vliv na filtrovatelnost a stabilitu bílkovin a koloidů provedením předběžných labor. zkoušek. V případě bakteriostatické aplikace se doporučuje pravidelně provádět mikrobiologickou analýzu.
Skladování: v chladném, suchém a větratelném prostoru, otevřené balení pečlivě uzavřít.
Balení: 100 g ± 5%
Články k produktu
Enolog doporučuje přípravky pro vinařství
Z našeho sortimentu vybíráme účinné produkty, které jsou u vinařů (…)
BS enolog doporučuje: Co s problematickou surovinou?
Jaké je doporučení pro zpracování poškozených nebo napadených hroznů?
Poškození vína světlem
Jaké jsou příčiny, prevence a možnosti ošetření vína poškozeného světlem?
Finalizace mladého vína ročníku 2023
Jakým způsobem ošetřit a připravit mladé víno nebo Svatomartinské na lahvování?