SURLI VELVET 50 g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceAntioxidační a stabilizační přípravek před lahvováním.
Vlastnosti: zcela rozpustný prášek, který lze použít během zrání vína a stejně tak dobře před lahvováním na vyčiření, stabilizaci a kompletní vyčištění. Zvyšuje koloidní strukturu vína, dodává polysacharidy, zejména manoproteiny získané z buněčných stěn kvasinek. SURLI VELVET má významný vliv na senzorickou kvalitu vína. Podporuje aromatickou komplexnost a intenzitu, zvyšuje tělnatost a perzistenci v chuti a v červených vínech snižuje svíravost.
Použití: přidejte jeden díl SURLI VELVET do deseti dílů vína. Pořádně promíchejte, aby se netvořily hrudky a přidejte do vína pomocí Venturiho trubice nebo dávkovacího čerpadla.
Dávkování: 0,5 - 5 g/hl do bílých a červených vín.
Skladování: skladujte na suchém, chladném a dobře větraném místě.
Balení: 50 g +- 5%.
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 20,0 cm |
Články k produktu
Seminář pro vinaře - seznam zmíněných produktů
Po enologických seminářích se nás často ptáte na doporučované produkty. (…)