Seminář pro vinaře - seznam zmíněných produktů
AkceReference
Po enologických seminářích se nás často ptáte na doporučované produkty. Sepsali jsme proto pro vás seznam dle využití.
Na základě častých dotazů vinařů ohledně našeho únorového semináře „Finalizace vín před lahvováním“ jsme se rozhodli zveřejnit seznam všech produktu, které zde byly zmíněny a upřesnit jejich použití.
Na další seminář se můžete těšit už v srpnu, kdy budeme mluvit o praktických informacích a impulzech před vinobraním.
SENZORICKÉ HODNOCENÍ VÍNA
Přikyselování vín:
KYSELINA VINNÁ
KYSELINA JABLEČNÁ
KYSELINA MLÉČNÁ
Odkyselování vín:
Zvýšení struktury a perzistence vína:
SURLI ELEVAGE
SURLI VITIS
SURLI VELVET
Dokrášlení vína pomocí taninů:
TANENOL CITRUS
TANENOL FRUITAN
TANENOL DARK CHOCOLATE
Dubové alternativy na finalizaci vín:
Drť FINISHER
Drť FINISHER - vanille booster
ČÍŘENÍ VÍN
Odstranění termolabilních bílkovin:
Odstranění kovů:
STABILITA
Krystalická stabilita:
Oxid siřičitý:
WINY - Disiřičitan draselný
SUPERSOLFOSOL (tekutá síra 40%)