PROLIE TINTO 100g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceANTIOXIDAČNÍ A STABILIZAČNÍ PŘÍPRAVEKPŘI KVAŠENÍ ČERVENÝCH VÍNVlastnosti: buněčné stěny kvasinek se zvýšeným obsahem manoproteinů, roanthocianidin taninua elagitaninu.Použití: na výrobu červeného vína s velkou jemností a měkkostí, na výrobu červeného vína s čerstvou a svěží barvou (víno k vývozu, vína pro gastronomii, vína, která se konzumují po středně dlouhé době po zalahvování), chrání a stabilizuje (i po termovinifikaci)Dávkování: ochrana barvy: 20 g/hl, mladá vína: 15-20 g/hl, vína středně až dlouhé skladování: 30-40 g/hlProlie tinto přidáváme do rmutu ve fázi plnění vinifikátorů. Nejlepší výsledek dosáhneme, jakmile po druhém až třetím dnu macerace provedeme provzdušnění a přidáme podporu pro kvašení (Nutriferm Advance). Před použitím by Prolie tinto měl být rozmíchán v 10-i násobku vody nebo moštu.Skladování: Skladovat ve větrané místnosti, mimo přímé sluneční zářeníBalení: 100 g
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 20,0 cm |