Tipy pro stabilizaci vína
Pro současný trh s vínem je zásadní, aby byla vína vizuálně přitažlivá pro spotřebitele: jakýkoliv zákal nebo sraženina je nepřijatelná a může poškodit pověst značky.
Celý článekPro současný trh s vínem je zásadní, aby byla vína vizuálně přitažlivá pro spotřebitele: jakýkoliv zákal nebo sraženina je nepřijatelná a může poškodit pověst značky.
Celý článekLetošní rok byly vinice potrápeny dvojí vlnou mrazů, po kterých následoval téměř do konce července silný vláhový stres.
Celý článekÚroveň jednotlivých půdních parametrů je důležitým ukazatelem budoucích výnosů na vinici a kvalitativních parametrů sklizně.
Celý článekVegetační období v roce 2017 přineslo méně příznivé podmínky pro vývoj ozelenění, z výsevů na jaře 2017.
Celý článekVelmi nebezpečnou hnilobou ovlivňující kvalitu hroznů je octová hniloba, která může mít několik původců. Jsou to především octové bakterie rodů Acetobacter a Gluconobacter.
Celý článek