Jaký může být vývoj cukernatosti hroznů?
Zavadání bobulí, ale velmi výrazně snižuje výnos a zejména výlisnost moštu.
Celý článekZavadání bobulí, ale velmi výrazně snižuje výnos a zejména výlisnost moštu.
Celý článekJe vhodné zamyslet se nad postupy, které zpomalí tvorbu cukrů a umožní tím také kvalitní vyzrálost z pohledu kyselin a aromatických látek.
Celý článekJednou z možností zlepšení půdních vlastností je krátkodobé ozelenění.
Celý článekOproti minulému týdnu se vlivem velmi vysokých teplot a slunečných dnů zvýšila cukernatost v bobulích průměrně o 2 ONM.
Celý článekPrvní analýzy rozboru hroznů naznačují, že cukernatost hroznů hlavně u ranějších odrůd se pohybuje na úrovních rozborů začínaných až ve 34. týdnu.
Celý článek