ENZYM CARACTERE 20g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceENZYM PRO ZVÝŠENÍ VÝLISNOSTI A AROMA
Vlastnosti: obsahuje polygalakturonasu a ß-glucosidasu. Snižuje viskozitu moštu a urychluje rozpad buněk. Při maceraci bílých hroznů zvyšuje výnos moštu a dobrou extrakci aromatických a chuťových látek. Na odrůdy s tenkou slupkou nebo hrozny napadené Botrytis, použít minimální dávkování nebo raději na vylisovaný mošt.
Dávkování: 0,5 - 3 g/q hroznů, 0,5 - 3 g/hl moštu. Produkt může být požitý koncentrovaný nebo zředěný vodou v poměru 1:10. Důkladně promíchejte do celého objemu.
Skladování: suché místo při 5-15 °C. Aktivita zůstane stabilní min. 3 roky.
Balení: 20 g
Rozměry produktu
Hloubka | 0,5 cm |
Šířka | 11,0 cm |
Výška | 15,0 cm |
Články k produktu
Enzymy a kvasinky
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)