ENOCRISTAL CA 100g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceSTABILIZAČNÍ PROSTŘEDEK
Složení: Mikronizovaný L-vinan vápenatý.
Vlastnosti: Enocristal Ca je mikronizovaný vinan vápenatý s mikrogranulovanou strukturou. Díky malé velikosti těchto granulí dochází k navázání a snížení vápníku z vína. Může mít stejný vliv na snížení celkových kyselin jako studená stabilizace vína (vymražování vína).
Použití: Rozpusťte ve víně v poměru 1:20 a za stálého míchání přidejte do vína. Doporučená teplota vína se pohybuje v rozmezí 10-15 stupňů Celsia. Nechte působit po dobu 7-15 dní. Doporučujeme promíchávat každých 24-48 hodin. Po této době víno stočte nebo přefiltrujte.
Dávkování: Doporučené dávkování: 50 g/hl. Maximální zákonné dávkování v EU: 200 g/hl.
Skladování: Uzavřené balení: skladujte na chladném, suchém a dobře větratelném místě. Otevřené balení: pečlivě uzavřete a uložte, jak je uvedeno výše.
Balení: 100 g
Články k produktu
Stanovení krystalické stability v BS laboratoři
BS laboratoř ve Velké Bílovicích nově nabízí služby zajišťující stanovení (…)
Problémy s vyššími obsahy vápníku ve vínech ročníku 2022
Celosvětově se setkáváme se stále častějšími problémy vznikající následkem (…)
Deset bodů pro správnou finalizaci vína
Jaké kroky jsou nezbytné před lahvováním vína?