BLANCOLL 100 g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVaječný bílek patří mezi klasické a osvědčené prvky užívané ve vinařské technologii. BLANCOLL díky své struktuře zabezpečuje snadnou a bezproblémovou aplikaci přitom čiřící efekt je shodný s použitím čerstvého bílku. BLANCOLL reaguje převážně s hořkými fenolickými a taninovými složkami vína. Následnou flokulací dochází k posílení čistícího efektu, zakulacení zjemnění chuti a zmírnění adstringence vína. Přípravek je vhodný pro čiření a zvláště červených vín, díky svému šetrnému působení na aromatické složky je vhodný i k ošetření bílých vín, zvláště zrajících v barikových sudech. Průměrná doba sedimentace: 2-3 dny. Dávkování: 5 – 10 g/hl.
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 20,0 cm |
Články k produktu
Enolog doporučuje přípravky k finalizaci vín
Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)