SURLI ONE 100g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceProstředek pro zrání a stabilizaci vína. Prostředek obsahuje produkty na bázi polysacharidů, získané enzymatickou extrakcí buněčných stěn vybraných autolyzovaných kvasinek. Jeho aplikací během zrání vína se zvyšuje struktura a intenzita chuti, zvýší rovnováhu a plnost chuti. U bílých, červených i růžových vín přispívá k proteinové, vínanové i polyfenolové stabilitě. SURLI ONE je vyvinut pro zvýšení kvality bílých, rosé a červených vín. Je složen z buněčných stěn bohatých na polysacharidy. Rovněž zvyšuje komplexní aroma a snižuje svíravost. Dávkování: 20 - 40 g/hl do červených vín, 20 - 30 g/hl do bílých vín.
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 14,5 cm |
Výška | 17,5 cm |
Články k produktu
Poškození vína světlem
Jaké jsou příčiny, prevence a možnosti ošetření vína poškozeného světlem?