SURLI ELEVAGE 1kg ENARTIS
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registracePŘÍPRAVEK PRO ZVÝRAZNĚNÍ VÍNAVlastnosti: Produkt na bázi polysacharidů, který pochází z buněčných stěn kvasinek, se zvýšeným obsahem volných mannoproteinů. Vzhled: béžový prášek.Použití: Rychlé zvýraznění bílých, červených a růžových vín. Zvýšení aromatické komplexnosti a stálosti (trvalosti), zlepšení struktury a dlouhodobé rovnováhy, redukce přirozené trpkosti červených a bílých vín zrajících ve dřevě, ochrana a snížení redukované vůně, výroba více ovocných a jemných vín. Zlepšení stability proteinu a vínanu, zlepšení stability barvy v červených a růžových vínech, prodloužení trvanlivosti vína z důvodu zvýšené aromatické svěžesti a dlouhodobosti a snížení náchylnosti k oxidaci.Dávkování: 5-20 g/hl pro bílá a růžová vína, 10-30 g/hl pro červená vína, max. dávkování povolené EU je 40 g/hl. Rehydratujte ve vodě či víně v poměru 1:10 a rovnoměrně přidejte do celého množství, které má být ošetřeno. Upozornění: v důsledku přidání SURLI ELEVAGE se může snížit množství volného oxidu siřičitého ve víně.Skladování: Skladujte na suchém a dobře větratelném místě. Otevřená balení pevně znovu uzavřete, skladujte v chladícím boxu. Rychle spotřebujte.Balení: 1000 g ± 5%
Rozměry produktu
Hloubka | 5,0 cm |
Šířka | 26,0 cm |
Výška | 30,0 cm |