PROLIE ROUND 100 g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceANTIOXIDAČNÍ A STABILIZAČNÍ PŘÍPRAVEKPŘI KVAŠENÍ ČERVENÝCH A RŮŽOVÝCH VÍNVlastnosti: Buněčné stěny kvasinek se zvýšeným obsahem mannoproteinu, proanthocyanidin taninu a elagitaninu.Použití: na výrobu mladého červeného a růžového vína, která jsou ovocná, vyvážená a připravená k pití na konci kvašení, chrání a stabilizuje barvu červeného a růžového vína, zvýšení struktury červeného a růžového vína.Dávkování: růžová vína: 15-25 g/hlčervená vína: 25-50 g/hlProlie round přidáváme do rmutu ve fázi plnění vinifikátorů. Nejlepší výsledek dosáhneme, jakmile po druhém až třetím dnu macerace provedeme provzdušnění a přidáme podporu pro kvašení (Nutriferm Advance). Před použitím by Prolie round měl být rozmíchán v 10-i násobku vody nebo moštu.Skladování: Skladovat ve větrané místnosti, mimo přímé sluneční záření.Balení: 100 g
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 20,0 cm |