PROLIE BLANCO 1kg ENARTIS
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceProlie Blanco je fermentační přísada získaná tepelnou inaktivací kvasinek s vysokým obsahem aminokyselin se zvýšenými antioxidačními vlastnostmi. Metoda, ve které se provádí tepelná inactivace zvyšuje obsah volných mannoproteinů, které jsou ihned schopny využívat svoje stabilizační účinky v moštu. Výhody které jsou dosažitelné užíváním Prolie Blanco: Barva - chrání skvělou barevnost odstínů díky zvýšeným antioxidantům. Aroma - zvýšené aroma exotického ovoce, zvýšená perzistence čerstvého a ovocného aroma, díky reakcím mezi mannoproteiny a vonnými substancemi ve víně, zvýšená čistota aroma, neboť dochází k adsorpci pachů na buněčné stěny. Chuť - vnímání jemnosti a intenzity díky zvýšenému množství mannoproteinů a polysacharidů.Účinky - ochrana aromatických složek díky antioxidační činnosti síru obsahujících aminokyselin obsažených ve výrobku, zvýšená vínanová a proteinová stabilita díky brzkému přídavku mannoproteinů, řízená a dokončená fermentace díky proteinům, peptidům, vitamínům a růstovým faktorům dodaných kvasinkám.Užití:k výrobě bílého a růžového vína, produkce vín, kde jsou prodlouženy jejich aromatické tóny, jejich čerstvost, ,mladá svěží barevnost (vína na vývoz, vína určená pro gastronomii, vína konzumovaná delší dobu po zalahvování), produkce plných bílých a růžových vín, zvýšená vínanová a bílkovinová stabilita.
Rozměry produktu
Hloubka | 6,0 cm |
Šířka | 17,0 cm |
Výška | 33,0 cm |