KVASINKY BS11 (sektové) 20 g rozvaž
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceKvasinky jsou určeny k výrobě šumivých vín klasickým způsobem nebo k rozkvašení zastavených moštů. Mezi výhody patří vysoká aktivita při nízkých teplotách a odolnost na alkohol. Kvasinky patří k druhu Saccharomyces cerevisiae var. bayanus.Maximální produkce alkoholu 17,5%. Teplota kvašení 15-30°C. Vhodné na ovocná vína.
Dávkování: Obsah balení je určen na 100 l moštu a vyprodukuje optimální množství životaschopných kvasinek.
Návod k použití: Rehydratujte kvasinky v 0,2 l vlažné (max. 35 0C) směsi moštu a vody (1:1). Poté nechejte 20-30 minut bobtnat. Směs kvasinek, která zpravidla lehce zpění, následně za stálého míchání přidejte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi teplou směsí kvasinek a chladným moštem by nemel být více než 8 0C.
Skladování: V suchu a chladnu, dbejte na těsnost balení. Otevřené obaly ihned těsně uzavřete a spotřebujte během 2-3 dnu.
Balení: 20 g ± 5%
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 11,0 cm |
Výška | 15,0 cm |
Články k produktu
Sortiment pro výrobu sektů
Nabízíme kompletní sortiment a vybrané služby, určené pro výrobu sektů.