CLARIL SP 1 kg rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceČiřící a stabilizační činidlo.
Složení: 50 % bentonit, 20 % PVPP, 15 % silikagely, 15 % kaseináty.Preparát vhodný k použití do bílých, červených a rosé vín. Přípravek odstraňuje termolabilní bílkoviny, a podporuje sedimentaci kalových částic odstraněním polyfenolů a proteinů z vín. Dochází k výraznému zjemnění vín odstraněním hořkých látek. Vína po ošetření vykazují menší potřebu síření a získají na svěžesti.
Dávkování: 10 - 30 g/hl jemné úpravy senzorických vlastností, 50 - 90 g/hl čiření moštů, odstranění ox. tónů, stabilizace a čiření vín, do 150 g/hl korekce senzorických vlastností.
Rozměry produktu
Hloubka | 5,0 cm |
Šířka | 22,0 cm |
Výška | 33,0 cm |
Články k produktu
Vady a nemoci vín
Jaké jsou nejčastější vady a choroby ve víně, které negativně ovlivňující (…)
Dobrý deň,chcela by som sa informovať po akej dobe od použitia čiridla Claril SP je vínko vhodné stočiť.Vopred veľmi pekne ďakujem za info.
Dobrý den, doporučujeme po dvou dnech víno stočit a poté nechat klidně ještě 10 dní, než budete víno filtrovat.