Vodný roztok arabské gumy 23% a oxidu siřičitého 0,4%.Použití: Přípravek CITROGUM je určen k aplikaci do hotových vín. Díky dokonalé úpravě je možné jej přidávat před finální filtrací. Posiluje bílkovinou stabilitu vín. Ve spojení s kyselinou metavinou chrání před vypadáním viného kamene. U červených vín zabraňuje sráženía usazování barviva. Dále podporuje a posiluje organoleptické vlastnosti vína.Dávkování: 50 - 80 g/hl stabilizace vína80-200 g/hl úprava senzorických vlastností100 ml/hl zvýší oxid siřičitý ve víně o 3 mg/lRozmíchat ve víně (1:10) a můžeme aplikovat do celého objemu.
Rozměry produktu
Hloubka | 7,0 cm |
Šířka | 7,0 cm |
Výška | 19,5 cm |
Články k produktu
Jak na stabilizaci krystalických zákalů?
Problematika stabilizace krystalických zákalů aneb vinan DRASELNÝ nebo vinan (…)