BIO KVASINKY VitiFerm Paradisi 500 g CZ-BIO-002
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceBIO VINNÉ KVASINKY
Vlastnosti: jedná se o druh kvasinek Sacharomyces cerevisiae, který byl vybrán z kompletně ekologického prostředí. Tento kmen kvasinek je vhodný pro lehká svěží růžová vína. Kvasinky jsou vhodné na potlačení BOK, díky střední tvorbě SO2.
Použití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství vody a moštu 1:1 o teplotě cca 30-32 °C, nechat stát cca 15 min., před přidáním do moštu opět promíchat. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 °C, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutu.
Dávkování: 25 - 30 g / hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů a moštů a v případě špatného mikrobiologického stavu.
Skladování: při pokojové teplotě originálně zabalené udrží garantované vlastnosti po dobu tří let.
Balení: 500 g +- 5 %
Kontrolováno: CZ-BIO-002
Články k produktu
ENOLOG DOPORUČUJE přípravky pro vinobraní 2024
Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)