BIANCO NEVE 100 g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registracePROSTŘEDEK KE SNÍŽENÍ KYSELOSTI.Je tvořen hydrogenuhličitanem draselným (95%) s přídavkem vínanu draselného (5%). Léčivé činidlo pro kyselá a hořká vína. Jednoduše a přesně umožňuje požadovanou redukci kyselosti a v konečném důsledku vznik jemných a lahodných vín. Mimo to je velmi účinný při zpracování trpkých vín a vín s nepříliš dobrou vůní. Zlepšuje celkově organoleptické vlastnosti vína.Dávkování: 135 g/hl přípravku snižuje kyselost o 1 promile.Přidejte do vína přímo nebo předem rozpuštěné ve vodě za stálého mírného promíchávání. Nechte pak víno stát 2 dny při nízké teplotě, zabraňte přístupu vzduchu.Skladujte na tmavém a suchém místě.
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 20,0 cm |
Články k produktu
Úprava kyselosti v moštech a vínech
Každý rok vinaři řeší jiné problémy. Jednou je kyselin málo, jindy zase hodně.